Lever nu je bestelling aan

Wat leuk dat je een bestelling hebt geplaatst voor een knuffel met een gesproken boodschap. Als je heb gekozen voor het vooraf aanleveren van een boodschap dan kan je dat doen door de volgende stappen te doorlopen.

Opnemen via WhatsApp

1. Ons WhatsApp nummer: 085 – 130 38 10

2. Stuur in een berichtje naar ons eerst je ordernummer door.

3. Maak een geluidsopname in WhatsApp of stuur een eerder opgenomen geluidsopname door. (de opname mag 20 seconden duren)

4. Als je tevreden bent en de opname definitief wilt maken typ je “Akkoord

5. Zorg ervoor dat je boodschap voor 15:30* aangeleverd is als je wilt dat we je bestelling dezelfde werkdag nog verzenden.

 

Opname aanleveren via Whatsapp

Let op: tijdig opname aanleveren (indien gebruik WhatsApp opname)

Op de pagina van jouw gekozen product staat de levertijd aangegeven. Als je op werkdagen voor de aangegeven tijd je bestelling plaatst, dan zal je bestelling de volgende dag geleverd worden. Wij leveren met PostNL dus dit houdt in dat er ook op zaterdag geleverd wordt als je vrijdag voor de aangegeven tijd je bestelling plaatst. Plaats je je bestelling in het weekend, dan wordt deze maandag verwerkt en dinsdag geleverd. Dit staat aangegeven als:

Op werkdagen voor 15:30 besteld & aangeleverd, morgen in huis*  

Als je zelf je persoonlijke boodschap wilt aanleveren via WhatsApp dan moet deze ook voor de aangegeven tijd binnen zijn anders kunnen wij deze niet op tijd verwerken. Is je bestelling wel voor deze tijd geplaatst, maar is je boodschap later pas binnen gekomen dan zal je bestelling de volgende werkdag verzonden worden. Bekijk hier alle informatie rondom de verzending.