Betaalmethoden

Betaal eenvoudig en veilig via onze verschillende betaalmethoden

Leuk dat je van plan bent om een onesie bij ons aan te schaffen! Om je bestelling te voltooien kan je online afrekenen en op deze pagina beantwoorden we alvast al jouw mogelijke vragen over veiligheid, betaalmethoden en mogelijkheden.  Heb je nog meer vragen over de betaalmethoden? Neem dan gerust contact met ons op.

Zijn mijn gegevens veilig bij jullie?

Onze webshop hebben wij voorzien van een officieel SSL certificaat wat inhoudt dat je altijd op een veilige en vertrouwde omgeving online bent zodra je bij ons een product besteld. Een veilige site kan je herkennen aan het HTTPS voorvoegsel en het hangslot icoontje waarmee de site veilig is vergrendeld volgens de Europese regelgeving.

Welke betaalmethoden bieden jullie aan?

Om ervoor te zorgen dat iedereen zelf zijn keuze kan maken voor zijn of haar favoriete betaalmethode hebben wij gezorgd dat we een grote hoeveelheid aan opties hebben. Zo hebben wij voor Nederlandse en Belgische klanten natuurlijk de opties voor iDEAL en Bancontact / Mister Cash beschikbaar maar is het ook mogelijk om te betalen met je Creditcard, Paypal, Afterpay of SOFORT Banking. Onderaan deze pagina onder het kopje “Betaalopties” staan alle mogelijkheden uitgebreid beschreven.

Kan ik ook achteraf betalen?

Tuurlijk! Online winkelen blijft soms toch een beetje spannend omdat je het product niet eerst in je handen hebt. Wij vertrouwen zo erg op onze kwaliteit dat wij jou de keuze geven om ook achteraf te betalen. Dit doen wij in samenwerking met Afterpay. Op deze manier krijg jij jouw bestelling thuis en hoef je pas af te rekenen zodra je jouw pakketje binnen hebt en er tevreden over bent.

Retourneren met Afterpay is ook erg makkelijk. Mocht je beslissen dat je je bestelling toch niet wilt houden dan wordt de Afterpay rekening na ontvangst van de retour verwijderd en hoef jij verder helemaal niks meer te doen.

Hoe krijg ik mijn geld terug bij een retour?

Als je jouw bestelling retour stuurt krijg je altijd je volledige aankoopbedrag terug. Wij storten dit terug op de rekening waarmee je in eerste instantie hebt betaald en dit gebeurd normaal al binnen 48 uur na ontvangst van je retour. Officieel mogen wij hier 14 dagen over doen maar wij proberen uiteraard om dit zo snel mogelijk af te handelen.

Zijn er nog betaalkosten van toepassing?

Voor zowel onze Nederlandse als Belgische klanten zijn de betaalkosten gratis voor de reguliere betaalmethodes (iDEAL/Bancontact). Voor overige betaalmethodes kan een extra fee van toepassing zijn, bijvoorbeeld voor Achteraf Betalen. Deze fees staan in het betaalproces duidelijk aangegeven in het betaalscherm en worden automatisch aangepast zodra je een andere betaalmethode kiest.

Betaalopties

IDEAL

Met iDEAL betaal je eenvoudig, veilig en snel al je online aankopen. Je rekent af in jouw vertrouwde internet-betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Groot voordeel van betalen met iDEAL is, dat we alle voorradige artikelen direct aan je leveren.


Afterpay (achteraf betalen)

AfterPay voert voor Knuffel Boodschap het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product te betalen. Je kunt bij ons betalen met een digitale factuur tot een bedrag van €250,-

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kan je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Je kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Bij het gebruik van Afterpay wordt er door deze partij een kleine betaaltoeslag gerekend, deze kosten zijn direct zichtbaar in het bestelproces.


VISA EN MASTERCARD

Bij knuffelboodschap.nl kan je veilig betalen met Mastercard en Visa. Na verificatie wordt je bestelling direct verwerkt. Het versturen van de gegevens naar de creditcard maatschappij, het autoriseren en de terugmelding van de autorisatie vindt doorgaans plaats binnen 15 seconden. Je creditcardgegevens worden beveiligd verstuurd en niet door ons opgeslagen.


SOFORT Banking

Met SOFORT Banking is het online betalen eenvoudiger dan ooit! U gebruikt hiervoor gewoon uw vertrouwde gegevens van Internetbankieren. Deze methode is geheel veilig. Het betalingsproces vindt in real-time plaats, zodat uw bestelling – sneller dan bij een gewoonlijke bankoverschrijving – direct kan worden verwerkt.


PAYPAL

Met PayPal kunnen bedrijven en consumenten met een e-mailadres betalingen online verzenden en ontvangen op een veilige, gemakkelijke en voordelige manier. De service van PayPal, waarmee gebruikers gratis betalingen kunnen versturen, kan worden gebruikt vanaf pc’s en mobiele telefoons.


Bancontact / Mister Cash

Bancontact/Mister Cash zorgt al sinds 1989 voor vlot betalingsverkeer en groeide intussen uit tot Belgische marktleider van elektronische kaartbetalingen. Betalingen via deze weg zijn voor ons direct zichtbaar waardoor de order zo snel mogelijk in behandeling genomen kan worden.


Betaalmethoden - Betaal veilig je bestelling via jouw favoriete betaalmethode