WebwinkelKeur

WebwinkelKeur Keurmerk voor Knuffel Boodschap

Wij vinden het belangrijk dat jij als klant kan winkelen in een veilige en betrouwbare omgeving. Zelf doen wij er alles aan om dit zo goed mogelijk te waarborgen en ter controle schakelen wij een externe partij in om ons hierop te controleren. Deze partij is WebwinkelKeur, een onafhankelijke partij welke een keurmerk afgeeft als een webshop aan alle wettelijke eisen voldoet. Ook durven we dan ook met trots te zeggen dat wij goed uit deze testen komen en het keurmerk mogen dragen op onze website.

WebwinkelKeur is het keurmerk dat meer transparantie en veiligheid brengt in de markt van het online winkelen. Zij controleren of de leden voldoen aan wetgeving en belangrijke informatie op een duidelijk manier op hun webwinkel vermelden. Jij als klant beoordeelt deze leden zodat we weten hoe deze in de praktijk presteren. Op deze manier worden webwinkels zowel door jou als door ons beoordeeld. Dubbele zekerheid dus! Ook maken zij gebruik van Mysteryshoppers. Deze shoppers volgens het traject van een klant en bekijken de kwaliteit, service en nakoming van beloftes van de webshop.

Heb je vragen over het keurmerk? Neem dan gerust contact met ons op via onze klantenservice  of ga naar www.webwinkelkeur.nl voor een uitgebreide uitleg rondom dit keurmerk.


Bij WebwinkelKeur leden heb je de zekerheid dat:

Adresgegevens officieel gecontroleerd zijn.
 Contactinformatie als telefoon, e-mail, KVK en adres goed vindbaar zijn.
 Zonder problemen gebruik maken van je 14 dagen bedenktijd.
 Jouw geld binnen 14 dagen na retour terug.
 Prijzen duidelijk vermeld staan.
 WebwinkelKeur zal bemiddelen bij geschillen of een bindende uitspraak kunnen doen via GeschilOnline.nl.
 Echte klantbeoordelingen over de webwinkel delen en bekijken.
 De webwinkel heeft ingestemd met de WebwinkelKeur gedragscode.

Wil je graag nog meer informatie opvragen over over WebwinkelKeur? Dan kan je terecht op www.webwinkelkeur.nl.

 

Webwinkelkeur keurmerk voor Knuffel Boodschap