Contact met klantenservice opnemen

Neem contact op met onze klantenservice voor al jouw vragen

Wat leuk dat je contact met ons op wilt nemen! Heb je toevallig onze FAQ pagina al bekeken? Hier staan de antwoorden op alle veelgestelde vragen. Het je toch nog een andere vraag en wil je graag contact met onze klantenservice dan kan dat uiteraard! Je kan je vragen makkelijk en snel stellen via de mail of telefoon of via het onderstaande contactformulier. Onze klantenservice staat voor je klaar om je zo snel mogelijk te helpen. Wij proberen altijd dezelfde dag nog een antwoord te sturen en je krijgt sowieso op werkdagen een berichtje terug binnen 24 uur. Wij zorgen in ieder geval dat je snel contact met ons krijgt om zo een antwoord te krijgen op al jouw vragen.

Is je pakketje al verzonden en heb je vragen over deze status? Dan kan je het beste even contact opnemen met PostNL.

Via het onderstaande formulier kan je jouw bericht achterlaten. Probeer jouw vraag zo gedetailleerd mogelijk te stellen zodat wij jouw vraag zo duidelijk mogelijk kunnen beantwoorden.

  Telefonisch contact

  Zou je ons graag telefonisch willen spreken? Dan kan je ons bereiken op 085-130 38 10*. Mochten wij niet bereikbaar zijn dan kan je een berichtje achterlaten via info [at ] knuffelboodschap.nl. Op het moment zijn wij helaas niet volledige werkdagen telefonisch bereikbaar. We doen ons best om ook per telefoon zo goed mogelijk bereikbaar te zijn voor jullie!

  *ma-vr 10:00 – 17:00 *za-zo zijn wij onregelmatig bereikbaar. Geen gehoor? Laat een berichtje achter via het info [at ] knuffelboodschap.nl en wij bellen je terug.


  Bedrijfsgegevens

  Correspondentie/retouradres

  Vestigingsadres (alleen op afspraak)

  Knuffel Boodschap als onderdeel van Naika Trading B.V.

  KvK: 74153013

  Btw-nummer: NL859790514B01

  Knuffel Boodschap

  Postbus 6060

  2600, JA Delft Nederland

  Knuffel Boodschap als onderdeel van: Naika Trading B.V.

  Naaldwijkseweg 85C

  2291 PA, Wateringen Nederland

   

  Knuffel met stem opname - Contact Klantenservice