Zeg het met een Knuffel Boodschap

Over een persoonlijk, origineel en uniek cadeau hoef je niet langer na te denken: een knuffel met een door jou zelf ingesproken boodschap is voor iedereen een verrassing om te ontvangen! Wij geven je graag wat voorbeelden van dierbaren die je met een knuffelboodschap blij kunt maken.


Je geliefde

Omdat hij jouw rots in de branding is, waar je altijd op kunt bouwen. Of omdat zij jouw steun en toeverlaat is, omdat ze altijd voor je klaarstaat. Je vertelt het je geliefde met een knuffel van KnuffelBoodschap. In al onze knuffels zit een geluidsmodule verborgen, waarmee je jouw speciale boodschap kunt opnemen. De boodschap wordt afgespeeld zodra de knuffel geknuffeld wordt. Dat is wel een heel romantische verrassing! Bijvoorbeeld voor Valentijnsdag of jullie jubileum. Onze favoriete knuffels om aan een geliefde cadeau te doen zijn de bruine beer (voor hem) of de witte beer (voor haar)! Maar misschien past een van de andere schattige pluchen dieren nog wel veel beter bij jouw geliefde. Bekijk hier het hele assortiment.

Ideeën om in te spreken

“Een knuffel voor de liefste Valentijn, omdat ik me geen leven zonder jou kan voorstellen!”

“Dankjewel dat je er altijd voor me bent. Op naar nog veel meer jaren samen!”Opa & oma

Opa’s en oma’s hebben al zo veel verjaardagen meegemaakt dat ze vaak geen cadeauwensen meer hebben. “Ik heb alles toch al!” Maar dat jij als kleinzoon of -dochter langskomt voor een kop koffie en een stuk taart wordt meestal wel enorm gewaardeerd. En dan wil je toch niet met lege handen aankomen. Een knuffel met persoonlijke boodschap is een originele manier om opa of oma iets leuks te geven wat hij of zij vast nog niet heeft. Dit cadeau is helemaal geschikt als je grootouders ver weg wonen en je hen niet zo vaak kunt opzoeken als je zou willen. Of als een van de twee een beetje vergeetachtig begint te worden. De boodschap spreek je zelf in, waardoor je toch altijd een beetje dichtbij bent en het voor personen op leeftijd makkelijker wordt jouw stemgeluid te onthouden. De klassieke knuffelbeer is onze persoonlijke favoriet voor opa’s en oma’s. Of wat dacht je van het koetje of olifantje?

Ideeën om in te spreken

“Gefeliciteerd liefste opa/oma van de wereld! Nog heel veel gezonde jaren toegewenst, zodat we nog heel vaak samen taartjes kunnen eten!”


Je kleintje

Kinderen zijn altijd gek op alles wat van superzacht pluche is gemaakt. Een knuffel is dan ook per definitie een geschikt cadeau voor jouw kleintje. Maar een knuffel met geluid? Dat is helemaal prachtig! Misschien ben je wel heel trots op jouw zoontje of dochtertje, bijvoorbeeld omdat hij eindelijk naar de grotekinderenschool gaat, of omdat zij haar eerste balletuitvoering heeft gedanst. Of misschien ben je voor je werk veel van huis en wil je je kleintje graag iets als troost geven voor als je er even niet bent. Wij vinden de pluchen eend, giraffe, kat en kikker supervrolijk voor jonge kinderen, maar alle knuffels zijn natuurlijk even zacht en aaibaar!

Ideeën om in te spreken

“Zo hé, wat heb jij dat knap gedaan zeg! Papa en mama zijn supertrots op jou! Knuffel?”

“Lieve [naam], papa/mama komt gauw weer thuis. Maar tot het zover is, wil Kikker heel graag met je knuffelen!”


Kersverse gezinnetjes

Ook voor andermans kleintje is een knuffel met persoonlijke boodschap een perfect cadeau. Heeft er bij een dierbare in jouw sociale kring gezinsuitbreiding plaatsgevonden? Feliciteer de kersverse ouders dan met een zelf ingesproken boodschap. En of je nu bijvoorbeeld voor de panda, het aapje of de pinguïn gaat, een heerlijk zacht, pluchen speelgoeddiertje is in elke kinderkamer op zijn plek. Het leuke aan een knuffel van KnuffelBoodschap is bovendien dat het ingesproken bericht gewijzigd kan worden. De ouders kunnen jouw felicitatieboodschap dus na verloop van tijd ook vervangen door een tekst van henzelf.

Ideeën om in te spreken

“Gefeliciteerd met de kleine [naam]! Ik/Wij kom(en) jullie gauw in het echt een knuffel brengen.”

“Slaap, kindje slaap, daar buiten loopt een schaap…” (Deze moet gezongen worden natuurlijk!)Een dierbare die ver weg woont

Misschien gaat je beste vriend of vriendin wel naar de andere kant van het land verhuizen. Of heb je familie in het buitenland wonen. Een knuffelboodschap is dan een mooie manier om diegene te verrassen met een uniek cadeau. Je kunt een van onze knuffels namelijk ook direct naar de gelukkige ontvanger laten versturen. Via WhatsApp neem je jouw persoonlijke boodschap op en die stuur je naar ons. Hoe eenvoudig dat is, lees je hier. Wij zetten jouw boodschap op de geluidsmodule en zorgen ervoor dat de door jou gekozen knuffel met boodschap en al op het juiste adres terechtkomt. Wij verzenden binnen Nederland, België en Duitsland, maar kunnen in overleg ook naar andere landen verzenden.

Ideeën om in te spreken

“Heel veel geluk in je nieuwe huis en omgeving! Hopelijk vergeet je mij/ons op deze manier niet. Groetjes uit [plaatsnaam].”

“Ik mis je! Dan maar op deze manier een dikke knuffel uit [plaatsnaam].”


Een collega die afscheid neemt

Neemt een dierbare collega afscheid? Het is niet altijd even makkelijk een afscheidscadeau voor een collega te bedenken. Een knuffel met ingesproken bericht is persoonlijk en grappig tegelijkertijd, en zorgt er bovendien voor dat die collega jullie vast niet snel vergeet! Verzamel het hele team bij elkaar, bedenk een mooi afscheidsbericht en spreek het samen met elkaar in. Succes gegarandeerd! Je kunt ook een typerende uitspraak van jullie collega inspreken, of een stukje van een liedje zingen.

Ideeën om in te spreken

“Nog drie-ie, drie minuten voordat jij sto-opt, dat je kapt dat je nokt…”

“Bedankt voor al je inzet, we gaan je missen! Heel veel succes met je nieuwe baan en een knuffel van ons allemaal!”


Heb jij al iemand op het oog die je op deze manier een leuke, ontroerende of speciale boodschap kunt brengen? Bestel dan vandaag nog een van onze schattige knuffels met geluidsmodule!