Knuffel met een gesproken bericht

Geef een grote knuffel met een gesproken bericht cadeau!

Een grote knuffel van 45 cm (zithoogte 35 cm) met een gesproken bericht is het leukste cadeau van dit moment. De knuffels van Knuffel Boodschap zijn niet zomaar knuffels, ze dragen namelijk een hele leuke boodschap bij zich. De knuffel heeft de perfecte combinatie van het emotionele gevoel van een gesproken boodschap welke wordt ondersteund met het lieve, schattige en zachte gevoel van een knuffel. De perfecte manier om iemand een persoonlijk, uniek en onvergetelijk cadeau te geven.

In de knuffel zit een geluidsmodule verstopt die het mogelijk maakt om een persoonlijk bericht af te spelen. Erg gemakkelijk spreek je jouw stem in en iedere keer als er zachtjes in de knuffel geknepen wordt zal deze boodschap afgespeeld. worden.

Dit zorgt voor een onvergetelijk cadeau voor bijvoorbeeld je moeder of vader, voor die speciale persoon in jouw leven, een dierbare vriend of iemand in jouw familie. Een knuffel met jouw opgenomen stem is een uniek cadeau waar er maar 1 van bestaat.

Knuffel met gesproken bericht d.m.v. een geluidsmodule.

De verschillende knuffels

Naast de beer zijn er ook meerdere andere modellen in de shop beschikbaar. Zo kan je een perfecte combinatie maken tussen het lievelingsdier van de ontvanger en jouw gesproken boodschap. Zo hebben we bijvoorbeeld ook een Panda, Eend, Giraffe, Aap en meer. Alle knuffels zijn voorzien van een geluidsmodule om jouw boodschap op te nemen. Ontdek ze allemaal in onze shop!

Naar de shop

Zelf geven of laten opsturen

De eerste optie is om de knuffel thuis te laten bezorgen en hem zelf overhandigen aan de gelukkige nadat je zelf een leuke boodschap hebt ingesproken. Jouw gesproken boodschap zal dan te horen zijn zodra diegene de knuffel een knuffel geeft. Soms is het misschien niet mogelijk om de knuffel persoonlijk te overhandigen omdat je misschien niet dicht in de buurt woont. Dan hebben wij ook nog de optie om jouw boodschap online in te spreken waarna wij hem alvast in de knuffel importeren. Wij kunnen de knuffel dan direct naar de gelukkig opsturen en jouw boodschap (met jouw stem) zit er dan al in.

Een uitgebreide uitleg hierover kan je hier vinden.

Afmetingen

Alle knuffels van Knuffel Boodschap hebben dezelfde afmetingen. De knuffel is in totaal zo’n 45 cm lang en als hij in de zithouding op zijn kont zit is de knuffel zo’n 35 cm hoog. De combinatie van het super zachte materiaal en het formaat zorgt ervoor dat alle modellen extreem knuffelbaar zijn. Ze blijven ook lekker zacht!