Geluidsmodule voor knuffel

Met de geluidsmodule voor je knuffel neem je eenvoudig jouw boodschap op!

In de knuffel zit een geluidsmodule geplaatst achter een klittenband sluiting. De geluidsmodule is een recorder in de vorm van een hart waarmee je jouw stem kan opnemen. Zo kan je jouw gesproken boodschap in maximaal 20 seconden inspreken. Na het inspreken plaats je de geluidsmodule weer in de knuffel en als je nu zachtjes in de knuffel knijpt zal hij jouw persoonlijke boodschap afspelen. Zo combineer je een heerlijk zachte grote knuffel (45 cm) met een persoonlijke boodschap.

De geluidsmodule is al voorzien van batterijen en gelijk klaar voor gebruik. Het klepje waar de batterijen achter zitten is voorzien van een sluiting met een schroef zodat kleine kinderen niet bij de batterijen kunnen. Bij aanschaf steekt er uit het batterijklepje nog een plastic labeltje, deze moet nog verwijderd worden voordat de geluidsmodule gebruikt kan worden.

Gebruiksaanwijzing

1.  Haal de geluidsmodule (rode hart) via de achtersluiting uit de knuffel.

2. Aan de zijkant zet je het schuifje naar rechts op “REC” (record/opnemen)

3. Houd de grote hart knop ingedrukt terwijl je jouw boodschap inspreekt (max. 20 seconden). Als je klaar bent laat je de hart knop weer los. Is je boodschap verkeerd? Dan kan je hem gewoon opnieuw opnemen.

4. Aan de zijkant zet je het schuifje naar links op “PLAY” (afspelen). Als je nu de hart knop indrukt zal jouw boodschap afspelen.

5. Plaats het hart weer in de knuffel, maak de sluiting dicht en je bent klaar!

Geluidsmodule voor gesproken bericht knuffel

Zoals je ziet is het opnemen van een boodschap erg eenvoudig en kan je dit gemakkelijk thuis doen. Hiernaast bieden wij ook de optie dat je jouw stemopname online al kan aanleveren. Op deze manier kunnen wij jouw opname al in de knuffel zetten en kan de knuffel gelijk naar de ontvanger gestuurd worden. Zo kan je een persoonlijk cadeau geven als je niet in de gelegenheid bent om deze zelf te overhandigen. Meer informatie hierover kan je hier vinden.

Bestel recorder als los product