Opname aanleveren met boodschap voor knuffel

Hoe kan ik de opname van mijn bericht opnemen en aanleveren?

Na het plaatsen en afrekenen van je knuffel kan je beginnen met het opnemen van jouw persoonlijk ingesproken boodschap. Het maken van jouw persoonlijke boodschap is heel erg simpel waardoor de opname aanleveren zo gedaan is. We bieden je twee opties aan waaruit je kan kiezen.

  • Via WhatsApp een geluidsopname sturen. Wij sturen de knuffel met boodschap (ingesproken met jouw stem) direct naar de ontvanger.
  • Thuis zelf je boodschap inspreken. Je kan de knuffel na het inspreken zelf geven.
  • Het aanleveren van de opname is alleen mogelijk met een knuffel, niet als je los een voice recorder besteld.

Opnemen via WhatsApp

1. Kies bij het afrekenen voor “Verzenden naar een ander adres?” en vul daar het adres van de ontvanger in als je de knuffel direct naar iemand anders wilt sturen.

2. Na je bestelling ontvang je een mail met je ordernummer en ons WhatsApp nummer. (085 – 130 38 10) vanuit België voeg het NL netnummer +31 toe.

3. Stuur in een berichtje naar ons eerst je ordernummer door.

4. Maak een geluidsopname in WhatsApp of stuur een eerder opgenomen geluidsopname door. Als je tevreden bent en de opname definitief wilt maken typ je “Akkoord

Let op: De opname mag maximaal 20 seconden zijn. 

5. Wij plaatsen jouw boodschap op de geluidsmodule (dat is dus jouw originele bericht met jouw stem).

6. Wij kunnen de knuffel met jouw boodschap nu direct naar degene sturen aan wie jij de knuffel wilt geven.

Opname aanleveren via Whatsapp

Thuis opnemen 

1.  Haal de geluidsmodule (rode hart) via de achtersluiting uit de knuffel.

2. Aan de zijkant zet je het schuifje naar rechts op “REC” (record/opnemen)

3. Houd de grote hart knop ingedrukt terwijl je jouw boodschap inspreekt (max. 20 seconden). Als je klaar bent laat je de hart knop weer los. Is je boodschap verkeerd? Dan kan je hem gewoon opnieuw opnemen.

4. Aan de zijkant zet je het schuifje naar links op “PLAY” (afspelen). Als je nu de hart knop indrukt zal jouw boodschap afspelen.

5. Plaats het hart weer in de knuffel, doe de sluiting dicht en je bent klaar!

Geluidsmodule voor opnemen boodschap knuffelbeer

Let op: tijdig opname aanleveren (indien gebruik WhatsApp opname)

Op de pagina van jouw gekozen product staat de levertijd aangegeven. Als je op werkdagen voor de aangegeven tijd je bestelling plaatst, dan zal je bestelling de volgende dag geleverd worden. Wij leveren met PostNL dus dit houdt in dat er ook op zaterdag geleverd wordt als je vrijdag voor de aangegeven tijd je bestelling plaatst. Plaats je je bestelling in het weekend, dan wordt deze maandag verwerkt en dinsdag geleverd. Dit staat aangegeven als:

Op werkdagen voor 15:30 besteld & aangeleverd, morgen in huis*  

Als je zelf je persoonlijke boodschap wilt aanleveren via WhatsApp dan moet deze ook voor de aangegeven tijd binnen zijn anders kunnen wij deze niet op tijd verwerken. Is je bestelling wel voor deze tijd geplaatst, maar is je boodschap later pas binnen gekomen dan zal je bestelling de volgende werkdag verzonden worden. Bekijk hier alle informatie rondom de verzending.